foute trends waar jij stiekem ook aan deed.

In totaal zijn er al veel trends gepasseerd van mooie tot grappige tot foute en van die laatste misschien net iets te veel. Hier een lijstje van foute trends waar ik (en jij misschien ook wel) aan hebben meegedaan

img-thing.jpg

1. de discobroek

Deze trend is al een hele tijd geleden en maakt nu zijn come-back als de ‘flared jeans’. En ja ook ik heb hem gedragen. Maar even eerlijk zo een broek ziet er toch niet helemaal elegant uit?

2ec131b153_1431556893_Wees-dus-gewaarschuwd-dit-is-het-modebeeld-deze-zomer__list-noup.jpg

2. sokken in sandalen

Eigenlijk snap ik dit nog steeds niet. Het nut van sandalen is toch net luchtige voeten hebben zodat je voeten eens licht krijgen? Maar waarom zou je er dan sokken in doen? Om je sokken te kunnen showen? Nu ja dit is nooit helemaal een trend geweest maar mensen blijven het gewoon wel doen.

download

3. crocs

Ja geef maar toe, jij had deze gekleurde rubberen klompen ook in je kast staan. Crocs zijn schoenen die je snel makkelijk aan en uit kan doen maar ze zien er toch niet zo stijlvol uit en bovendien is na onderzoek gebleken dat ze nog eens slecht zijn voor je voeten ook.

 

Zo dit waren drie foute trends waar iedereen stiekem wel eens aan heeft meegedaan. Weet je nog een foute trend? Zet deze dan hieronder in de reacties.

XxLottuh

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s